Somisteet ja koristeet

Somisteet ja koristeet juhliin ja tapahtumiin, myymälään, messuille tai vaikkapa teatteriesityksen lavastamiseen.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman teema-, kausi- ja joulukoristeita. e-kuvastoista löytyvät somisteet ja koristeet juhliin, tapahtumiin, myymälään ja messuosastolle. Valinnanvaraa löytyy aina klassisesta tyylistä trendikkäämpiin vaihtoehtoihin ja aihealueita on useita mm. teemat, sesongit, vuodenajat, juhlat ja tapahtumat. Kuvastoista löytyy myös kattava valikoima perussomisteita ja -koristeita, myymäläsomisteita ja myymälätarvikkeita.

Vuoden 2024 syys- ja talvikauden somiste- ja koristekuvastomme on ilmestynyt

Uudessa syys- ja talvikauden kuvastossamme on entistä laajempi valikoima somisteita, koristeita ja koristevaloja jouluun sekä syksyn ja talven tapahtumiin. Kuvaston tuotteet antavat mahdollisuuksia monitahoisiin luoviin toteutuksiin. Olemme koonneet tuotteita myös teemoittain: syksyn, talven, arkeen ja juhlaan, jouluun sekä monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Meiltä löytyy myös runsas valikoima kausi- ja koristevaloja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Luo nyt ainutlaatuisia asetelmia valoja ja somisteita yhdistelemällä – vain mielikuvitus rajana.

E-kuvastoista löydät somisteet ja koristeet kuvineen ja hintoineen. Tutustu tuotteisiin ja poimi inspiroivimmat ratkaisut juuri sinun tarpeisiin!

jouluvalo-banneri-somisteet-2024-2025

Viimeisin kevät- ja kesäkauden e-kuvasto.

jouluvalo-ekuvasto-koristeet-somisteet-kevat-kesa-2024

Ekologisia ratkaisuja

Luonto otetaan huomioon jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Puu, metalli ja kierrätetyt materiaalit ovat lähtökohtana valmistuksessa. Mekin haluamme olla auttamassa tiellä kohti ilmastoystävällisempää maailmaa.

Olemme sinua varten

Kuvaston tuotteet antavat mahdollisuuksia monitahoisiin luoviin toteutuksiin. Suunnittelijamme luovat kanssanne somiste- ja valoratkaisut, jotka tuovat esille ja tukevat organisaationne arvoja ja imagoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu teidän somistustarpeisiin:

Timo Vähamäki, puh. 0400 412 618, timo.vahamakijouluvalo.fi, Yhteyslomake

Julkisten tilojen joulu- ja koristevalojen asiantuntija.

Julkisten tilojen joulu- ja koristevalojen asiantuntija.